mandag den 3. juni 2013

Mmmhhh - Kage!

Jeg elsker kage, og hvorfor skal man undvære den, bare fordi man forsøger at spise sundere?
Det skal man da heller ikke, man bager da bare en sundere fantastisk chokoladekage :D 

Opskriften på den fantastiske chokoladekage kommer fra en anden paleo-blogger, Line H, som har en masse lækre opskrifter, I bør se nærmere på. Hendes kage findes på linket her. Den kræver egentlig kun en foodprocessor, en rugbrødsform og en ovn.

Ellers kan I læse den her:
Du skal bruge:
- 400 g bløde eller udblødte dadler uden sten
- 75 g kokosolie
- 1 banan, moden.
- 4 spsk kokosmel
- 85 g kakao
- Korn af en vaniljestang
- 6 æg
Alle ingredienser kyles i din foodprocessor og kører indtil det bliver en jævn masse. Dejen skal i en smurt rugbrødsform til ca. 1,5 liter, og så i en forvarmet ovn på 175 grader varmluft i 40-45 min. Hold gerne øje med den. Du kan altid teste den, ved at stikke en kødnål eller tandstik i den, så skal der helst ikke hænge dej ved.

Jeg er godt klar over, at dadler ikke er billige, og det er kokosolien heller ikke….! Men men men kokosolien er en god investering, især hvis du skal bage andre ting, eller generelt til din sunde madlavning. Denne kage er altså pengene værd. Den er intens i smagen af kakao, og derfor spiser man ikke kæmpe stykker af den, og den kan sagtens fryses. Husk at jo mere moden bananen er, jo sødere er den også, og det er jo et plus i en kage, der ikke er andet sukker i.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar