fredag den 6. december 2013

Kæmpe lang blog-pause ... !

Her har jeg mødt en LEGO-Hulk
I know, det er jo mega lang tid siden, jeg har bevæget mig herind. Det var ligesom om fusen gik lidt af ballonen, især efter min tur til NY, hvor min ellers rigtig gode "paleo-periode" døde fuldstændig ud. -- Det er altså svært at spise paleo, når man er omgivet af alverdens lækkerier i NYC! Og efter vi kom hjem, har jeg haft svært ved at finde rytmen igen. Det er nok en undskyldning, men jeg tror det skyldtes mine jobskift. Efter NYC startede jeg i Vejle Kommune, og lidt tid efter i Middelfart Kommune, begge steder har ingen kantine, og det det med at lave lækre salater til madpakken, det sker jo simpelthen ikke, er hverken kreativ eller motiveret nok til det, hver dag...! Så den står på rugbrød i madpakken, og føles lidt som om, at når rugbrød er tilladt, så er andet brød vel også? -- og ja så faldt jeg lidt af vognen. Men brød er faktisk det eneste "u-paleo", jeg har svært ved at komme væk fra -- og ja så selvfølgelig også al slik,chips og chokolade. Endnu mere svært i juletiden!!!

Men men men jeg har holdt min nye vægt, og det er skide fedt! Jeg har holdt den i ca. 2-3 mdr nu, jeg ville selvfølgelig gerne tabe mig endnu mere. Men lige nu tager til takke med at min vægt vedligeholdes. Det er super fedt! - lige på nær manglen på flotte kjoler til julefrokosterne.. Kan jo ikke passe de gamle... Totalt luksusproblem, men dog et problem, for nye kjoler koster jo penge!

Men ja det med julen er overspisning forsøger jeg nu at kæmpe godt imod. Jeg spiser godt med chokolade, i år har jeg en Ritter Sport kalender, mmh... Men til julefrokoster osv., der sørger jeg for kun at spise til, jeg ikke er sulten længere. Jeg har lært at sige fra, selvom jeg ikke får smagt alt på bordet, og det er jeg faktisk virkelig stolt af. Æbleskiverne holder jeg mig også næsten fra, de er simpelthen ikke alle kalorierne værd (ca. 100 kalorier stykket..)! Men hellig er jeg sgu ikke for alt de søde, det ryger ind, nogle gange med måde.... :-)

Til den kommende julefrokost i morgen, står den på sammenskudsgilde, og jeg har besluttet, at medbringe paleo-mad. Så det bliver en paleotærte, altså med bund lavet på nødder og æg, med fyld af laks, spinat og æggemasse med skyr. Og så forsøgte jeg mig med paleo-pølsehorn igår, de er altså ikke så gode som "rigtige" pølsehorn, men de kan sagtens spises, især hvis man tillader en klat ketchup til. Opskriften finder i her.

Jeg er kommet i fuld sving med at træne igen, og hold op hvor var det også savnet, men I kender det jo, nogle gang forsvinder motivationen altså bare, og min lod virkelig vente på sig!!! Men nu er jeg igang, og er sågar startet på en ny omgang squatchallenge, allerede efter dag 10 kan jeg både se og mærke forskel. Det er virkelig skønt med de squats, til trods for at det er hårdt, og at man altså godt kan blive godt øm i røven.... I øjeblikket kan jeg heller ikke strække mine arme helt, da jeg åbenbart har lavet noget helt uvant til cirkeltræning, det er sgu lidt pinligt at være så øm, men i det mindste træner jeg da! :D

Julehyggen er også flyttet ind i Vejle, og jeg vil slutte mit lille indlæg med en bunke hygge-billeder. De små bolde i min fiiiiine Georg Jensen skål, har jeg selv hæklet. Mega nemt, og jeg synes egentlig de pynter rigtig godt! Hvis man skulle have lyst til at kaste sig ud i lidt håndarbejde, findes opskriften på Søstrene Grenes hjemmeside eller lige her.
(beklager at billederne roder rundt, jeg aner ikke, hvordan man styrer dem i dette blog-program...)